Målaren tapetserade om på nolltid

Vi har målare och målerifirma som veckans tema här på vår webbsida inriktad på att guida konsumenter i sina val av tjänster och produkter.

Det har vart mycket intressant att läsa era svar på dagens fråga. ”Hur har ni upplevt målerifirmor när ni anlitat dem, har ni något att dela med er av?”

Vi har valt ut ett mail från Johan som behövde hjälp med att tapetsera om sitt gamla hobbyrum som nu skulle bli ett barn rum för hans nyfödda dotter.

Här kommer hans historia:

Jag hade mest haft gitarrer och annan musikutrustning i rummet och inte alls brytt mig om hur det ser ut. Tapeten som satt var från den förra ägaren och jag gillade den inte alls egentligen. Det skulle bli skönt att göra iordning rummet, jag hade fortfarande plats för mina saker i ett snickeriutrymme i källaren som inte användes av målarenmalmö.se. Det skulle dessutom bli bättre att spela musik där nere eftersom det var bättre ljuddämpning, vilket innebar att jag kunde ha lite högre volym på stärkaren och sjunga lite högre!

Vi anlitade gladligen en målare för tapetsering eftersom varken jag eller min tjej hade någon aning om hur man tapetserar. Vi gjorde en sökning på Google efter målare i vår stad och hittade snabbt en som verkade bra. Vi ringde upp målerifirman och frågade om de hade tid och vad det kunde tänkas kosta att tapetsera om ett mindre rum. De svarade att de kunde komma nästa vecka och att det inte skulle gå på mer än några tusen.

Jag och tjejen var jättenöjda och det kändes skönt att få arbetet utfört på ett riktigt sätt. Skulle jag försöka själv vet jag att det hade blivit något krångel och resultatet skulle inte bli perfekt. Då hade jag gått och stört mig på det tills det var dags att tapetsera nästa gång! Vi valde ut en fin och glad tapet för vår dotters rum och vår målare kom på utsatt tid och tapetserade om rummet på en och en halv dag. Vi tyckte att det hela gick på nolltid och var imponerade av målaren!

Det här inlägget postades i Information, Nyheter, Om Oss, Startsida. Bokmärk permalänken.